28.08.2017 16:35

Saulkrastu domes deputāts Līcis: Sekotāju no "Vienotības" mums aiz muguras nav palicis

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu domes deputāts Līcis: Sekotāju no "Vienotības" mums aiz muguras nav palicis publicitātes

Partijā "Vienotība" Saulkrastos pēc 19. augusta palicis tikai viens biedrs, bet domē ievēlētie deputāti strādās tālāk. Kā "Rīgas Apriņķa Avīzei" sacīja "Vienotības" Saulkrastu nodaļas vadītājs un novada domes deputāts Normunds Līcis, neapmierinātība ar partijas "Vienotība" valdes darbu krājās jau apmēram gadu.

"Partijas priekšsēdētājs Andris Piebalgs gan bija partijas seja, taču lēmumus pieņēma pavisam citi cilvēki, pārkāpjot līdz šim ievērotos godīguma un atklātuma principus. Tajā pašā laikā pazīstu kolēģus citās pašvaldībās, piemēram, Cēsīs un Salaspilī, kuri šiem principiem palika uzticīgi.

Saeimas deputāts no Saulkrastiem Edvards Smiltēns, cerot uz pārmaiņām, gan aicināja nesteigties ar izstāšanos no partijas un pagaidīt līdz "Vienotības" priekšsēdētāja pārvēlēšanai, taču, kad nekas pēc tām būtiski nemainījās, no partijas izstājāmies.

No otras puses, tie deputāti, kuri Saulkrastu novada domē tika ievēlēti no "Vienotības" saraksta, paliks savās vietās, jo mums aiz muguras vairs nav tādu šīs partijas biedru, kas būtu gatavi ieņemt mūsu vietas. Tātad turpināsim iesāktos darbus, kas tālāk attīstīs Saulkrastu izglītības un kultūras infrastruktūru. Ja runa būs par piedāvājumiem no citiem politiskajiem spēkiem, tos rūpīgi izsvērsim," bilda N. Līcis.

Saulkrastu novada domē no "Vienotības" saraksta 3. jūnija vēlēšanās tika ievēlēti pieci deputāti – Normunds Līcis, Jurģis Grabčiks, Līga Vaidere, Selga Osīte un Oksana Vanaga. Pirmie četri bija "Vienotības" biedri, bet O. Vanaga tikai kandidēja no partijas saraksta.