17.04.2012 08:41

Nacionālā apvienība nodibina Ķekavas nodaļu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nacionālā apvienība nodibina Ķekavas nodaļu NA arhīvs

Kopš šā gada 12. aprīļa Nacionālā apvienība (NA) "Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ir par vienu nodaļu bagātāka – ir nodibināta Ķekavas nodaļa.

Par NA Ķekavas nodaļas vadītāju ir ievēlēta uzņēmēja Ieva Stefensena, par nodaļas vadītājas vietnieku – ceļu būvinženieris Pēteris Bahurs.

Savā uzrunā jaunievēlētā Ķekavas nodaļas vadītāja uzsvēra: "Mēs lēmām par labu mūsu – Nacionālās apvienības – latvisko ideju iesakņošanai un nostiprināšanai mūsmājās – Ķekavas novadā. Mēs esam ideālisti un jaunas paaudzes nacionālisti ar svaigu, godīgu politiku Ķekavā. Citiem būs lemts to iepazīt un ar to rēķināties!"

Savukārt P. Bahurs ir pārliecināts, ka NA Ķekavas nodaļas nodibināšana ir pirmais solis, lai sagatavotos pašvaldību vēlēšanām un iegūtu pārstāvniecību Ķekavas novada domē, kas ļaus NA cīnīties par godīgāku nodokļu maksātāju naudas izlietojumu novadā - gan līdzekļu sadalē pagastiem, gan sakārtojot novada domes deputātu un amatpersonu atalgojuma sistēmu.

Pasākumā tika pārrunātas Pierīgas nodaļu sadarbības iespējas priekšvēlēšanu laikā. Ar savu redzējumu par programmu gatavošanu un sarakstu veidošanu dalījās NA ģenerālsekretārs Gatis Sprūds.