19.07.2013 13:26

Garkalnes domes deputāts pamet valdes priekšsēdētāja amatu Cēsu slimnīcā

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Atlūgumu iesniegušais SIA "Cēsu klīnika" valdes priekšsēdētājs  un Garkalnes novada domes deputāts Guntars Kniksts. Atlūgumu iesniegušais SIA "Cēsu klīnika" valdes priekšsēdētājs un Garkalnes novada domes deputāts Guntars Kniksts. www.cesuklinika.lv

Pēc pieciem gadiem, kas nostrādāti SIA "Cēsu klīnika" valdes priekšsēdētāja amatā, atlūgumu iesniedzis pašreizējais Garkalnes novada domes deputāts no "Vienotības" Guntars Kniksts.

Lai gan sākotnēji publiskajā telpā izplatītā informācija liecināja, ka iemesls ir liegums savienot abus amatus, proti, amatpersonas darbu veselības aprūpes iestādē un pašvaldībā, pats G. Kniksts sarunā ar portālu "Apriņķis.lv" norāda uz citiem aspektiem.

"Šajā vietā nostrādāju piecus gadus, tādēļ gribējās kaut ko pamainīt, turklāt darboties Garkalnē, kur dzīvoju," tā G. Kniksts, neslēpjot, ka nogurdinājusi arī regulārā braukšana no Garkalnes uz Cēsīm. Tagad griboties strādāt tuvāk mājām.

"Mans lēmums aiziet no Cēsīm vienkārši sakrita ar ievēlēšanu Garkalnes domē. Deputāta pienākumu pildīšana noteikti nebūs mans pamatdarbs," uzsver G. Kniksts. Tas būšot pavisam cits, bet kāds un kur, to viņš atklāt nevēlējās.