20.06.2013 17:32

R. Zeltīts: Tikām nostatīti neērtā situācijā, taču mēs joprojām atbalstām M. Bojāru

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nacionālās apvienības Mārupes nodaļas vadītājs Raivis Zeltīts. Nacionālās apvienības Mārupes nodaļas vadītājs Raivis Zeltīts. Līga Greiškane

Lai gan pirmajā Mārupes novada domes sēdē divi Nacionālās apvienības (NA) "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" biedri teju piespiedu kārtā nebalsoja par Mārtiņu Bojāru kā mēru, viņi joprojām ir gatavi darboties vienā komandā.

"Neslēpšu, ka man likās ļoti mulsinoši, ka Edgars Jansons (Latvijas Zaļā partija) izvirzīja kā mēru mūsu pārstāvi Andri Puidi, jo mēs jau iepriekš bijām pauduši gatavību atbalstīt Mārtiņa Bojāra kandidatūru. Līdz ar to bijām nostādīti neērtā situācijā," skaidro Nacionālās apvienības Mārupes nodaļas vadītājs un jaunievēlētais deputāts Raivis Zeltīts.

Viņš neslēpj, ka abi NA biedri esot iedzīti stūrī, jo atteikties no kandidēšanas uz mēra posteni A. Puidis arī nevarējis, jo, balotējoties vēlēšanām, viņš no saraksta tika izvirzīts mēra amatam, un, kā uzskata R. Zeltīts, mārupieši, kuri balsojuši par šo politisko spēku, esot gribējuši redzēt viņu šajā amatā.

"Mūsu balsojums par Andri Puidi nav balsojums pret Mārtiņu Bojāru. Joprojām esam gatavi darboties kopā, un tādā ziņā nekas nav mainījies," uzsver R. Zeltīts.

Savukārt komentējot to, ka M. Bojārs amatā nonāca ar divām "Saskaņas centra" balsīm, R. Zeltīts atgādina, ka "sarkanās līnijas" politisko bloku veidošanā ar šo partiju vēl pastāvot un nekas nav mainījies. "Taču mēs arī nevaram teikt "nē, nē, mēs Mārtiņu Bojāru vairāk neatbalstīsim" tkai tādēļ, ka par viņu balsoja "Saskaņas centra" deputāti. Tas nav pārāk konstruktīvi," uzskata NA Mārupes nodaļas līderis.