18.06.2013 15:15

Saulkrastu dome turpinās ierasto kursu, esošais mērs un vietnieks saglabā amatus

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Arī nākamos četrus gadus Saulkrastus vadīs Nacionālās apvienības ""Visu Latvijai!"-TB/LNNK" pārstāvis Ervīns Grāvītis. Arī nākamos četrus gadus Saulkrastus vadīs Nacionālās apvienības ""Visu Latvijai!"-TB/LNNK" pārstāvis Ervīns Grāvītis. Krišjānis Grantiņš

18. jūnijā notika pirmā sēde, kurā kopā sanāca jaunievēlētie Saulkrastu novada domes deputāti, kuri lēma, ka arī turpmākos četrus gadus šo Vidzemes jūrmalas kūrortpilsētu vadīs līdzšinējais mērs Ervīns Grāvītis.

Nacionālās apvienības ""Visu Latvijai!"-TB/LNNK" Saulkrastu saraksta līderis šajās pašvaldību vēlēšanās no saviem vēlētājiem saņēma 520 plusiņus un 90 svītrojumus. Savu vietu domes priekšsēdētāja vietnieka amatā saglabāja "Vienotības" pirmais numurs Saulkrastos Normunds Līcis. Viņam vēlēsanās bija bija 447 plusiņi un 59 svītrojumi. 

Tāpat pirmajā domes sēdē tika lemts par divu jaunievēlēto deputātu atbrīvošanu no pienākumiem. No Nacionālās apvienības ievēlētais Saulkrastu novada domes nekustamo īpašumu speciālists Artis Blankenbergs abus amatus apvienot nevarēja jauno izmaiņu likumā "Par pašvaldībām" dēļ, un viņa izvēle bija par labu darbam nekustamo īpašumu jomā.

Savukārt otrs deputāts no Nacionālās apvienības, kurš labprātīgi no deputāta krēsla atteicās, ir Valdis Baltiņš, SIA "Saulkrastu meži" valdes loceklis. Kā informē Saulkrastu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Grasmane, V. Baltiņš kā atteikuma iemeslu minējis lielo slodzi esošajā darbā, tādēļ baidoties, vai deputāta pienākumu pildīšanai būšot pietiekami daudz laika. 

Tas nozīmē, ka šo abu kungu vietā turpmāk domē no Nacionālās apvienības strādās divi vēlēšanās "aiz svītras palikušie", proti, VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" Rīgas ceļu rajona darbu vadītājs Guntars Zonbergs un Skultes ostas pārvaldnieks Igors Akulovs.

Iepriekš:
Saulkrastieši domes vadībā grib redzēt Nacionālo apvienību "VL-TB/LNNK" – nobalso teju puse iedzīvotāju