22.04.2013 12:19

Saulkrastieši aicināti izmantot brīvas telpas sabiedriskām aktivitātēm

Autors  www.saulkrasti.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu dome aicina pieteikties interesentus, kuri vēlētos sapulces vai citus pasākumus organizēt šajās telpās. Saulkrastu dome aicina pieteikties interesentus, kuri vēlētos sapulces vai citus pasākumus organizēt šajās telpās. www.saulkrasti.lv

Pēc remonta pieejamas telpas Saulkrastos, Raiņa ielā 8. Lai gan tās jau ir plaši izmantotas, organizācijas un citi interesenti aicināti pieteikties.

 

Telpas izmanto Saulkrastu Pensionāru biedrība, biedrības "Daugavas vanagi" Saulkrastu nodaļas biedri, kā arī citas interešu grupas, lai kopīgi diskutētu par aktuālo vai vienkārši kopā pavadītu laiku. Telpas pēc projekta īstenošanas ieguvušas pavisam citu izskatu – tajās veikts kvalitatīvs remonts, nomainīti logi, iegādātas mēbeles, uzstādīta arī neliela virtuves iekārta tējas vai kafijas pagatavošanai un trauku nomazgāšanai. Tāpat telpās būs pieejams dators un printeris neliela apjoma dokumentu sagatavošanai.

Lai izmantotu telpas, bet pašvaldība varētu organizēt saskaņotu apmeklējumu grafiku, aicinām iepriekš pieteikties pie Saulkrastu novada domes sekretāres pa tālr. 67951250 vai personīgi domes ēkā 2. stāvā.