29.10.2012 17:41

E. Grāvītis: iespējams, "atkritumu likums" tika pieņemts par labu Rīgai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis. Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis. Krišjānis Grantiņš

Izmaiņas likumdošanā par to, ka katrai pašvaldībai jāizvēlas viens atkritumu apsaimniekotājs, varbūt izdarītas, lai sadalītu "atkritumu tirgu" Rīgā, pieļauj Saulkrastu mērs.

"Kur Konkurences padome bija brīdī, kad šāds normatīvais regulējums valstī tika ieviests?" ar pretjautājumu par to, ka Konkurences padome norādījusi, ka Atkritumu apsaimniekošanas likumā nepieciešams veikt grozījumus, jo pašlaik likums ļauj pašvaldībām likvidēt konkurenci un uzspiest iedzīvotājiem neizdevīgākus un dārgākus pakalpojumus, komentē Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis ("Tēvzemei un brīvībai"/LNNK).

Kas notiks, ja šādi grozījumi tiks pieņemti, E. Grāvītis skaidro video intervijā:



Iepriekš:
Saulkrastos iedzīvotājus par līgumu neslēgšanu ar ZAAO nesodīs

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.