17.10.2012 07:33

Visus Siguldas kultūras centrus un "Balto flīģeli" apvieno vienā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Koncertzāles "Baltais flīģelis" darbība turpmāk būs bijušā Siguldas pilsētas kultūras nama jeb šomēnes izveidotā Siguldas Novada kultūras centra pārraudzībā. Koncertzāles "Baltais flīģelis" darbība turpmāk būs bijušā Siguldas pilsētas kultūras nama jeb šomēnes izveidotā Siguldas Novada kultūras centra pārraudzībā. www.sigulda.lv

Kopš oktobra Siguldas novada kultūras namiem un Siguldas koncertzālei "Baltais flīģelis" noteikts centralizēts darbības modelis, kurā galvenā loma atvēlēta Siguldas pilsētas kultūras namam.

Tā nosaukums turpmāk būs Siguldas novada Kultūras centrs, informē pašvaldība.

Siguldas novada Kultūras centrs koordinēs, plānos un organizēs novada kultūras namu un koncertzāles pakalpojumus, profesionālo darbību un metodisko palīdzību. Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvaldes vadītāja Jolanta Borīte uzskata, ka galvenais ieguvums ir vienojoša vīzija, kurā apvienots skaidri saprotams principu komplekts un redzējums par to, kas jāsasniedz. Tā ir saskaņotas darbības veidošana.

Siguldas novada kultūras nami – Siguldas pagasta kultūras nams, Jūdažu Sabiedriskais centrs, Allažu Tautas nams, Mores Tautas nams – un Siguldas koncertzāle "Baltais flīģelis" turpmāk darbosies kā Siguldas novada Kultūras centra struktūrvienības un atradīsies tā padotībā. Kultūras centru vadīs līdzšinējā Siguldas pagasta kultūras nama vadītāja Arisa Pastuhova.