Jaunākās paaudzes sludinājumi Ādažos

Autors  Apmaksāta publikācija
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Jaunākās paaudzes sludinājumi Ādažos publicitātes

Jau kādu laiku ģimenes izvēlas savu dzīves vietu ārpus lielajām pilsētām, tomēr paliekot tām tuvumā. Mazpilsētas sajūta, svaigs gaiss, daba un neizmērojamas iespējas – tie ir Ādaži, kas īpaši domā par saviem mazākajiem iedzīvotājiem un ģimenēm. Šeit ir viss sākot no kopīgām aktīvajām izklaidēm un beidzot ar izcilu izglītību dažādās jomās.

Ādažos pieejami vairāki bērnudārzi, gan ar valsts finansējumu, gan privātie, kā arī mūzikas skolas un interešu izglītība. Lielākai ērtībai tiek nodrošināta arī iespēja pieteikties dažādiem pakalpojumiem elektroniski. Tikpat attīstīta šajā novadā ir arī kultūra un sports. Novads var lepoties ar saviem panākumiem un turpināt augt, lai gan parādītu piemēru pārējiem, gan dotu iespēju šeit katram atrast savu vēlmju piepildījumu.

Daudzpusīgas kultūras iespējas
Ādažu kultūras centrs ir vieta, kur dzīvo māksla. Ieskaties dalder.lv sadaļā Sludinājumi Ādažos un iegādājies biļetes uz pasākumiem vai atrodi sev tīkamāko radošo kolektīvu, kurā pieteikties. Jāsaka, ka tādi šeit ir tiešām daudz:
- Amatiermākslas kolektīvi tiek pārstāvēti ļoti plaši
- Novadā ir divi kori, viens jauniešu un viens jauktais, kas dod iespēju dziedāt visiem interesentiem
- Veseli četri amatieru tautas deju kolektīvi, kas laipni gaidīs savā kolektīvā visus dejotājus
- Ansambļi, amatierteātris un pat tradīciju kopa.

Cilvēki aktīvi piedalās pašdarbības kolektīvos uz ar savu darbību nes Ādažu vārdu pasaulē. Tāpat atradīsi arī mākslas kolektīvus, kuriem vari pievienoties, piemēram zumbas nodarbības, bet mazākajiem pieejama popgrupa un hip hop dejas nodarbības.

Plašas izglītības iespējas un pasākumi ģimenēm
Dalder.lv ir manāma liela aktivitāte tieši sludinājumos par iespēju pieteikties dažādām izglītības iestādēm, un novada pašvaldības mājaslapā to var izdarīt arī elektroniski. Ādažu bērnudārzs aicina savus mazos audzēkņus pievienoties savam pulkam. Ir arī vairākas privātās pirmsskolas izglītības iestādes, kā, piemēram, "Patnis", kas savu darbību sāka Rīgā, kā arī privāto skolu un vidusskolu.

Arī "Pasaku valstība" gaidīs mazos zinātniekus, kas vēlas iemācīties ko jaunu un uzzināt visus šīs pasaules noslēpumus. Šeit ir iespēja mācīties arī sporta skolā, Ādažu mākslas un mūzikas skolā, kā arī "Yamaha" tehnikas mūzikas skolā. Lai veicinātu kopību starp ģimenes locekļiem tiek piedāvātas iespējas kopīgai vingrošanai un daudzi citi pasākumi, kas ļaus satuvināties visai ģimenei.

Attīstība Ādažu novadā
Reklāma Ādažos parāda ne vien pasākumus un izglītības iespējas, bet arī iespējas uzņēmējiem un iedzīvotājiem piedalīties novada attīstībā, kas notiek nepārtraukti. Pilsēta domā arī par energoefektivitātes uzlabošanu aprīkojot savas ēkas ar dabai iespējami draudzīgākiem risinājumiem. Nupat uzsākta arī jaunās skolas ēkas būvniecība, lai novads varētu uzņemt vēl vairāk skolnieku un nodrošināt tiem augstākās kvalitātes izglītību un iespējas.

Ir grūti atrast otru tādu novadu, kas tik strauji attīstās un tik ļoti domā par saviem iedzīvotājiem un nodrošina tos ar visu nepieciešamo, lai netrūktu ne darba iespējas, ne izglītības iespējas. Ieskaties arī Tu!