03.08.2018 15:19

Patīkamas izmaiņas Saulkalnē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nepabeigtais, nezālēm aizaugušais plānotās atpūtas zonas laukums Saulkalnē 19. jūlijā… un 1.augustā. Nepabeigtais, nezālēm aizaugušais plānotās atpūtas zonas laukums Saulkalnē 19. jūlijā… un 1.augustā. arhīvs

Prieks par jebkuru gadījumu, kad mediju iejaukšanās palīdz risināt problēmu. Šī gada 20. jūlijā "Rīgas Apriņķa Avīze" publicēja materiālu par iestrēgušiem labiekārtošanas darbiem Salaspils novada Saulkalnē. Tur uz simtgadi solītās lieliskās atpūtas zonas vietā pagaidām atrodas tikai zālēm aizaudzis, nesakopts laukums ar grants kaudzēm.

Salaspils domes pārstāve šādu situāciju gan raksturoja kā "pauguru pamatnes izveidi no ceļa gultnes izraktās grunts". Projektu ar visiem iepriekš izlielītajiem jaukumiem nodošot izmantošanai 2019. gadā. Vismaz tā sola. Pagaidām skats nepievilcīgs un ticība "gaišajai nākotnei" niecīga.

Tomēr pēc "Rīgas Apriņķa Avīzes" publikācijas Saulkalnes "grants kalnos" var manīt rosīšanos. Nesakoptajā laukumā appļautas pāraugušās nezāles. Tas nav daudz, tomēr iespaids kļūst mazliet patīkamāks un, jācer, kavētie labiekārtošanas darbi tiks arī turpināti. Citādi jau par gadu pārceltais objekta nodošanas termiņš var nemanāmi ieilgt uz vēl kādu laiku.