20.07.2018 10:06

Sākoties "Positivus" festivālam, uz Tallinas šosejas būs intensīvāka satiksme

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sākoties "Positivus" festivālam, uz Tallinas šosejas būs intensīvāka satiksme arhīvs

Sākoties mūzikas festivālam "Positivus", kas nedēļas nogalē norisināsies Salacgrīvā, autovadītājiem jārēķinās ar intensīvu satiksmi uz Tallinas šosejas. Festivāla apmeklētājiem turklāt ir jāņem vērā, ka uz Tallinas šosejas posmā no Duntes līdz Svētciemam vēl nav beigušies seguma atjaunošanas darbi un saglabāsies ātruma ierobežojums 70 km/h.

VAS "Latvijas Valsts ceļi" atgādina, ka ceļu būvdarbi turpinās arī citviet Latvijā. To vietās svarīgi ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo atsevišķos būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Pierīgā turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) Saulkalnes pusē. Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri palēnināta. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesakām izvēlēties apbraucamos ceļus.

Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa A4 iespējams izbraukt pusstundā;
ceļa Ulbroka–Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;
apvedceļa remontposmā ir trīs luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;
uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Turpinās seguma atjaunošanas būvdarbi Rīgas apvedceļa A5 (Salaspils–Babīte) sākumposmā pie Salaspils uz nobrauktuvēm uz Daugavpils šoseju (A6). Naktī uz sestdienu, 21. jūliju, no plkst. 21.00 līdz 6.00 notiks A5 nobrauktuves uz A6 Daugavpils virzienā nomales izbūve un nobrauktuve būs satiksmei slēgta. Apbraukšana paredzēta pa apbraucamajiem ceļiem ar apgriešanās vietu pie Salaspils memoriāla.

Uz Daugavpils šosejas (A6) jārēķinās ar ceļa remontdarbiem vēl vairākās vietās, tajā skaitā posmā no Ikšķiles līdz Ogrei. Satiksmes ierobežojumi plānoti arī autoceļa Tīnūži–Koknese (P80) 5 km garajā posmā no Tīnūžiem Kokneses virzienā, tas izbraucams pusstundā.