17.07.2018 11:44

"Eco Baltia vide" aicina Salaspils novada iedzīvotājus laikus noslēgt līgumus par atkritumu izvešanu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Eco Baltia vide" aicina Salaspils novada iedzīvotājus laikus noslēgt līgumus par atkritumu izvešanu facebook.com/"Eco Baltia vide"

"Eco Baltia vide" aicina Salaspils novada iedzīvotājus noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu. Līgums ar SIA "Eco Baltia vide" ir jānoslēdz līdz šī gada 1. septembrim, lai klientiem no 1. oktobra varētu izvest sadzīves atkritumus.

Saskaņā ar Salaspils novada pašvaldības veiktā iepirkumu konkursa rezultātiem sadzīves atkritumu apsaimniekošanu no 2018. gada 1. oktobra Salaspils novadā turpmākos trīs gadus nodrošinās SIA "Eco Baltia vide". Saskaņā ar Atkritumu apsaimniekošanas likuma 18. pantu jaunais līgums par atkritumu apsaimniekošanu ir jānoslēdz visām fiziskajām un juridiskajām personām, arī tām, kurām līdz šim ir bijis līgums par atkritumu apsaimniekošanu ar "Eco Baltia vidi", informē "Eco Baltia grupas" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Ilze Čikule.

Uzņēmums aicina iedzīvotājus noslēgt līgumus līdz 2018. gada 1. septembrim, jo pašreiz spēkā esošie līgumi darbosies tikai līdz 30. septembrim. Pēc šī datuma gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras līgumu nebūs noslēgušas, atkritumu izvešana netiks veikta, jo nebūs tiesiska pamata šādu pakalpojumu sniegt.

"SIA "Eco Baltia vide" saviem klientiem nodrošina kvalitatīvu sadzīves atkritumu apsaimniekošanu. Mūsu uzņēmums līdz šim ir rūpējies, lai Salaspils iedzīvotāji saņemtu kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus un arī turpmāk rūpēsies, lai iedzīvotājiem un uzņēmumiem būtu ērti pieejama atkritumu šķirošanas infrastruktūra. Aicinu visus klientus pārslēgt līgumus par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu savlaicīgi, lai jau no 1. oktobra varam nodrošināt atkritumu izvešanu!" atgādina SIA "Eco Baltia vide" direktors Jānis Aizbalts.

"Eco Baltia vide" nodrošina vairākas līguma slēgšanas iespējas:
• interneta vietnē www.ecobaltiavide.lv, sadaļā "Klientiem" izvēloties sadaļu "Līguma noslēgšana" un autorizējoties ar internetbankas starpniecību. Šobrīd pakalpojums pieejams "Swedbank", "SEB bankas" un "Luminor" klientiem;
• klātienē no šī gada 23. jūlija:
- Salaspils novada domē Līvzemes ielā 8 pirmdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00 un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 14.00;
- Saulkalnes Sociālajā centrā Daugavmalas 36-1, Saulkalnē, ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00;
- Acones Sociālajā centrā Aconē 1 trešdienās no plkst. 11.00 līdz 14.00;
• SIA "Eco Baltia vide" Klientu apkalpošanas centrā Getliņu ielā 5, Rumbulā, Stopiņu novadā, katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Atkritumu izvešanas grafiki, kas no šī gada 1. oktobra, iespējams, mainīsies visiem klientiem par 2018. gadu, iedzīvotājiem tiks nosūtīti divas nedēļas pirms 1. oktobra. Savukārt avansa rēķini tiks izsūtīt pēc klientu pieprasījuma, kas jānorāda, slēdzot līgumu. Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs ar 2018. gada 1. oktobri būs 9,18 EUR/m3 bez PVN (11,11 EUR/m3 iesk. PVN 21%), vēsta I. Čikule.