29.06.2018 12:43

Uz Rīgas apvedceļa un Daugavpils šosejas turpinās remontdarbi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz Rīgas apvedceļa un Daugavpils šosejas turpinās remontdarbi arhīvs

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva būvdarbu sezona, tostarp Pierīgā – uz Rīgas apvedceļa un Daugavpils šosejas. Autovadītāji aicināti būvdarbu vietās ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme noritētu raiti un nerastos sastrēgumi.

Sākušies seguma atjaunošanas būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A5 nobrauktuvēm pie Rīgas HES. Līdz 7. jūlijam tur periodiski tiks slēgta viena no nobrauktuvēm un transportlīdzekļu apgriešanos varēs veikt Salaspilī vai pie Salaspils memoriāla, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrā un Komunikācijas daļā.

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) Saulkalnes pusē posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri palēnināta. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem tiek ieteikts izvēlēties apbraucamos ceļus.

Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa A4 iespējams izbraukt nepilnā stundā: ceļa Ulbroka–Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta; apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji; uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Uz Daugavpils šosejas (A6) jārēķinās ar ceļa remontdarbiem vairākos posmos. Rīgai tuvākie remontposmi: no Ikšķiles līdz Ogrei; Ogrē pašvaldība veic seguma atjaunošanu uz Daugavpils šosejas visā pilsētas garumā, vēsta "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv.