10.06.2018 14:33

Mārupes pašvaldība zāles pļaušanai rezervējusi 143 999 eiro

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes pašvaldība zāles pļaušanai rezervējusi 143 999 eiro arhīvs

Mārupes novada pašvaldības teritorijā esošas zāles pļaušanai turpmāko divu gadu laikā plānots atvēlēt līdz 143 999 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma rezultātā līgums noslēgts ar uzņēmumiem SIA "Clean R" un "AVK-Darbs" un tas sastāv no divām daļām. Proti, zāles pļaušanu Mārupē, Tīrainē, Jaunmārupē un Skultē uzņemsies "Clean R", bet pašvaldības ielu un ceļu nodalījuma joslu pļaušana sarkano līniju robežās tiks uzticēta "AVK-Darbs." 

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, abi pretendenti iesnieguši saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu un tāpēc atzīti par uzvarētājiem.

Kopumā iepirkumam bija pieteikušies septiņi pretendenti - SIA "Clean R", "Gartens", AS "Ferrus", SIA "Eco Baltia vide", "Hagberg", "NuNo Group" un "AVK-Darbs." "Ferrus" no iepirkuma tika izslēgts, jo tā iesniegtais piedāvājums neatbilda nolikuma prasībām.

Pirmās daļas darbiem kopumā atvēlēta summa līdz 108 000 eiro, bet otrās - 35 999 eiro. Samaksa par darbu tiks veikta pēc padarītā darba. Ja apsaimniekotāji šo summu iztērēs ātrāk nekā divos gados, pašvaldība sludinās jaunu iepirkumu.