04.06.2018 13:17

"Eco Baltia vide" Mārupē rīko lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešanas akciju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Eco Baltia vide" Mārupē rīko lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešanas akciju arhīvs

SIA "Eco Baltia vide" aicina Mārupes iedzīvotājus 13. jūnijā nodot lielgabarīta un sadzīvē radošos bīstamo atkritumus. Lai nodrošinātu pieteikto atkritumu izvešanu atkritumi ir jāizliek pieteikumā norādītajā vietā, kas ir pieejama "Eco Baltia vide" darbiniekiem.

Pieteikt lielo un bīstamo atkritumu izvešanu ir aicināts ikviens Mārupes novada iedzīvotājs zvanot pa tālr. 8717 vai rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 11. jūnijam, norādot atkritumu veidu, aptuveno apjomu un savākšanas vietu.

Kā liecina informācija Mārupes novada pašvaldības vietnē, ieteikto lielgabarīta un bīstamo atkritumu savākšana notiks 13. jūnijā sākot no plkst. 7.00 visas dienas garumā. Pašiem atrasties savākšanas laikā nav nepieciešams.

Akcijas laikā tiks savākti: lielgabarīta atkritumi – atkritumi, ko izmēru dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači, riepas u.c.); sadzīvē radušies bīstamie atkritumi, t.sk. elektroiekārtas (baterijas un akumulatori, sadzīves elektroiekārtas, spuldzes u.c.).

Veicot izvešanu netiks savākti cita veida atkritumi, piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis logi u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā). Atkritumu saraksts, kas nododami akcijas laikā, pieejams "Eco Baltia vide" mājaslapā jaunumu sarakstā.