20.05.2018 16:31

Trīs vasaras nometņu rīkošanai Olaines novada pašvaldība piešķir 4970 eiro

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Trīs vasaras nometņu rīkošanai Olaines novada pašvaldība piešķir 4970 eiro arhīvs

Konkursā uz bērnu un jauniešu nometņu rīkošanu Olaines novada pašvaldība trīs pasākumu rīkošanai sadalījusi 4970 eiro. Lai piesaistītu bērnu un jauniešu nometņu organizētājus vasaras brīvlaikā, pašvaldība jau ceturto gadu izsludināja projektu konkursu.

Konkursā bija iespēja piedalīties novada izglītības, kultūras un sporta iestādēm, pašvaldības institūcijām, sabiedriskajām organizācijām un juridiskām personām, lai ar pašvaldības līdzfinansējumu organizētu aizraujošas un interesantas nometnes izglītības iestāžu skolēniem vai bērniem un jauniešiem vecumā no septiņiem līdz 25 gadiem.

Konkursam tika iesniegti trīs nometņu projektu pieteikumi, kas arī tika atbalstīti.

Biedrībai "Izglītības laboratorija" piešķirti 1960 eiro nometnes "Detektīvs Kalmess 2018" rīkošanai. Nometne paredzēta bērniem un jauniešiem, kuri vēlas izglītoties mūzikas, dejas un mākslas jomā.

Tādu pašu summu ieguvusi arī Latvijas Džosui karatē federācija, kas organizēs nometni "Samuraj" Olaines karatē kluba audzēkņiem.

Tāpat bērni varēs piedalīties Neformālās izglītības atbalsta fonda rīkotājā nometnē "Vasaras Bībeles skola", kuras īstenošanai pašvaldība piešķīrusi 1050 eiro.