14.05.2018 10:48

"Ekspress-Ādaži" autobusu parka atjaunošanā iegulda 600 000 eiro

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ekspress-Ādaži" autobusu parka atjaunošanā iegulda 600 000 eiro publicitātes

SIA "Ekspress-Ādaži" (EA) ir uzsācis sava autobusa parka atjaunošanu, iegādājoties piecus "Mercedes Benz Intouro" markas autobusus, kas no pirmdienas sāk kursēt EA apkalpotajos maršrutos.

K'informēja uzņēmumā, "Mercedes Benz Intouro" autobusi ir aprīkoti ar 360 grādu video novērošanas kamerām. Atbilstošas temperatūras nodrošināšanai (atkarībā no sezonas) autobusos ir gaisa kondicionēšanas un apkures sistēmas. Brauciena laikā EA pasažieri varēs izmantot bezmaksas internetu (wi-fi), lai īsinātu laiku ceļā, apskatot sev interesējošo informāciju.

Kopš SIA "B-Bus" iegādājās EA, kopējās ieguldītās investīcijas, autobusu un bāzes atjaunošanā, sastāda ap 1 miljonu eiro. Visos iegādātajos autobusos ir iebūvēti invalīdu ratiņu pacelšanas lifti, lai pasažieriem ar funkcionāliem traucējumiem un vecākiem (ar bērnu ratiem) būtu ērtāka iekļūšana un izkļūšana no EA sabiedriskā transporta. Autobusa salonā ir ierīkota arī speciāla vieta pasažierim ratiņkrēslā vai bērna ratiņu novietošanai.

"Pakāpeniska autobusu parka atjaunošana ir viens no uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem, lai nodrošinātu saviem pasažieriem komfortablus braucienus ar moderniem autobusiem, kas atbilst mūsdienu kvalitātes prasībām," informē SIA "Ekspress-Ādaži" direktors Aleksandrs Bogdanovs.

"Domāju, ka arī mūsu pasažieri novērtēs autobusu komfortu un kvalitāti brauciena laikā. Tuvākajos gados turpināsim iesākto darbu pie autobusu parka atjaunošanas, pamazām nomainot visus autobusus, kuru vecums pārsniedz 15 gadus."