07.05.2018 12:27

Vairākās pasta nodaļās Pierīgā ierīkos klientu plūsmas vadības sistēmu "In-Out"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vairākās pasta nodaļās Pierīgā ierīkos klientu plūsmas vadības sistēmu "In-Out" arhīvs

No šī gada jūnija 19 VAS "Latvijas Pasts" nodaļās pakāpeniski tiks ierīkotas klientu plūsmas vadības sistēmas "In-Out". Šādi tiks aprīkotas pasta nodaļas Ādažos, Baldonē, Ķekavā, Olainē, Jūrmalā un Salaspilī, kā arī Rīgā, Liepājā, Balvos un Līvānos. Līdz ar to kopumā šādi aprīkotu pasta nodaļu skaits 2018.gadā sasniegs 86.

Modernās klientu plūsmas vadības sistēmas "In-Out" rindu mašīnas regulē klientu kustību pasta nodaļā un sistēma ļauj pakalpojumu saņemšanai pieteikties arī attālināti, izmantojot "Latvijas Pasta" mobilo lietotni tālrunī. Ar lietotnes palīdzību iespējams prognozēt gaidīšanas laiku un saņemt paziņojumus, kā arī uzzināt citu informāciju: izsekot reģistrēta sūtījuma ceļam, sameklēt tuvāko pasta nodaļu un tās kontaktinformāciju un uzzināt pasta indeksu.

"In-Out" sistēma arī uzkrāj nozīmīgus statistikas datus par klientu plūsmu, apkalpošanas ātrumu un citiem parametriem, kurus pēcāk iespējams analizēt un izmantot darba efektivitātes uzlabošanai. Turklāt sistēmas funkcijas, izskatu un pielietojumu iespējams pielāgot pēc nepieciešamības.

Šogad "Latvijas Pasts" arī plāno izveidot oriģināla dizaina bērnu stūrīšus no Latvijā ražotiem kokmateriāliem un izvietojot īpaši projektētas velonovietnes.