07.05.2018 10:05

Aicina piedalīties ideju konkursā par vides objektu Ķekavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina piedalīties ideju konkursā par vides objektu Ķekavā publicitātes

Ķekavas novadā dzīvojošie bērni un jaunieši aicināti piedalīties konkursā par labāko ideju vides objekta izveidei pie Ķekavas mūzikas skolas. Iesniegt savas idejas par vides objekta risinājumu var no 7. maija līdz 4. jūnijam.

Konkursa nolikums paredz, ka konkursā var piedalīties Ķekavas novadā dzīvojošie vai izglītību iegūstošie bērni un jaunieši no 7 līdz 19 gadu vecumam, kopīgu ideju var iesniegt arī vairāku dalībnieku grupa. Objektu plānots realizēt un izvietot pie Ķekavas mūzikas skolas, Skolas ielā 1, tādēļ objektam tematiski jābūt saistītam ar mūziku, norāda pašvaldībā. Vēlams, ka objekts būtu interaktīvs un mijiedarbotos ar apkārtējo vidi vai cilvēkiem.

Strādājot pie idejas un skicēm, autoram jāņem vērā teritorijas plānojums un esošā apbūve, jācenšas objektu radīt tādu, lai tas vienlīdz labi izskatītos no visiem skatupunktiem. Iesniedzot savu piedāvājumu, jāņem vērā visi nolikumā minētie iesniegšanas noteikumi, tāpat jāievēro anonimitāte – iesniedzot dokumentus, uz aploksnes drīkst norādīt tikai šifrēto kodu, neidentificējot pašu autoru. Katrs dalībnieks drīkst iesniegt vienu vai vairākus konkursa piedāvājumus.

Konkursa balvu fonds ir 500 eiro, pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas, bet interesantāko darbu autoriem tiks piešķirtas veicināšanas balvas. Konkursa nolikums un pielikumi apskatāmi Ķekavas novada mājaslapā, sadaļas "Attīstība" apakšsadaļā "Vides objekta konkurss".