27.04.2018 10:17

Piektdien Pierīgā jārēķinās ar palēninātu satiksmi; daudzviet sākušies ceļu remontdarbi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Piektdien Pierīgā jārēķinās ar palēninātu satiksmi; daudzviet sākušies ceļu remontdarbi arhīvs

Piektdien pēcpusdienā pirms svētku brīvdienām autobraucējiem ir jārēķinās ar palēninātu satiksmi Pierīgā, jo daudzi dosies ārpus galvaspilsētas. Plānojot brīvdienu braucienus jārēķinās arī ar to, ka daudzviet jau ir sākušies ceļu remontdarbiem un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) informācija liecina, ka Pierīgā lielākie satiksmes ierobežojumi ir Mārupē, kur autobraucējiem jārēķinās ar papildu braukšanas laiku, jo notiek Daugavas ielas (autoceļš P132) pārbūves darbi. Tur ir ieviesti ātruma ierobežojumi un divos posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Braukšanas apstākļi uz grants ceļiem joprojām daudzviet ir apgrūtināti pavasara šķīdoņa dēļ, vairāk nekā 850 grants autoceļu posmos ir ieviesti transporta masas ierobežojumi.

Pilna būvdarbu karte ir pieejama VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājas lapā. Aktuāla informācija par būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī LVC mājaslapā.