15.08.2012 13:33

Murjāņu sporta skola atslēdz iedzīvotājiem apkuri; vienam dzīvoklim tas izmaksās ap Ls 2000

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Turpmāk lielai daļai Murjāņu iedzīvotāju vajadzēs pašiem gādāt par apkures nodrošināšanu, jo Murjāņu Sporta ģimnāzija ar savu katlu māju vairs nevēlas ar siltumu nodrošināt arī citus.

Iemesls pavisam vienkāršs – katlu mājas bēdīgais stāvoklis, norāda Sējas novada domes priekšsēdētājs Guntis Liepiņš ("Reģionu alianse"). Atteikšanās no šāda pakalpojuma nodrošināšanas notikusi šopavasar.

Dzīvokļu iemītniekiem ieteikts pieslēgt individuālo gāzes apkuri, kas uz vienu dzīvokli izmaksātu līdz 2000 latiem. Taču tas noteikti cels mājokļa vērtību iespējamā pārdošanas brīdī, it sevišķi ilgtermiņā, pārliecināts ir G. Liepiņš.

Vairāk par to, kā arī par pašas skolas nākotni viņš stāsta video intervijā:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Ikšķilē jauno mācību gadu sāks rekordliels skolēnu skaits