25.07.2012 17:27

Pārbrauktuves ielu Ikšķilē grib pabeigt līdz novada svētkiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pārbrauktuves iela. Pārbrauktuves iela. www.ogrenet.lv

Jau šonedēļ paredzēts noasfaltēt Pārbrauktuves ielu blakus Ikšķiles dzelzceļa stacijai, bet nākamnedēļ tiks pabeigta ielas bruģēšana.

Kā informē Ikšķiles novada domes izpilddirektors Guntars Kurmis, Pārbrauktuves ielas rekonstrukciju paredzēts pabeigt līdz 1. septembrim. Pēc ielas asfaltēšanas un ietvju bruģēšanas plānoti apzaļumošanas darbi, taču tas, visticamāk, netraucēs satiksmes atjaunošanai, raksta ogrenet.lv.

Savukārt pašvaldības vadītājs Indulis Trapiņš ("Vienotība") video intervijā gan cer, ka apjomīgajiem darbiem (viņš uzsver, ka šī nav parasta rekonstrukcija, bet gan tikpat kā jaunas ielas izbūve – red.) vajadzētu tikt izdarītiem līdz Ikšķiles novada svētkiem, kas sāksies 11. augustā:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Ikšķiles "park&ride" autostāvvietu iecienījuši pat ogrēnieši