08.08.2014 14:14

Ikšķiles novada pašvaldībā darbu sācis arhitekts no Mārupes

Autors  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles novada pašvaldībā darbu sācis arhitekts no Mārupes Krišjānis Grantiņš

1. augustā Ikšķiles novada pašvaldības būvvaldē arhitekta amatā darbu sāka Andris Lakševics. 

Arhitekta amats Ikšķiles novada pašvaldībā tika izveidots no jauna. Ikšķiliešiem tādu lēmumu nācās pieņemt tādēļ, ka būvvaldē ievērojami palielinājies darba apjoms. Par pašvaldības arhitektu tika izraudzīts Andris Lakševics – mārupietis, kurš iepriekš strādājis tikai privātās struktūrās.

Arhiktekta A. Lakševica apmeklētāju pieņemšanas laiki ir tādi paši kā visiem Ikšķiles novada pašvaldības būvvaldes speciālistiem – pirmdienās no pulksten 14 līdz 19, kā arī ceturtdienās no pulksten 10 līdz 12 un no 14 līdz 17.

Ikšķiles novada pašvaldībā visas amatu vakances ir aizpildītas, bet Ogres novada pašvaldībā to ir tik daudz kā vēl nekad – kopumā 13. Darbā lielākoties tiek aicināti sociālie darbinieki un pedagogi, tomēr ir arī vairāku vadošu amatu vakances. Kā sarunā ar OVV pastāstīja Ogres novada pašvaldības Personāla daļas speciāliste Dace Šķēle, 1. augustā tika izsludināti konkursi uz pašvaldības aģentūras "Rosme" direktora amatu, kā arī uz Komunālās nodaļas vides speciālista amatu. Pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz 15. augustam.

Līdz tam pašam datumam tiek gaidīti pieteikumi konkursam uz Madlienas vidusskolas direktora amatu, kā arī uz bērnunama "Laubere" direktora amatu. Pagaidām uz vidusskolas direktora amatu saņemts viens pieteikums no kāda Ogres iedzīvotāja, arī par bērnunama vadītāja amatu bijusi interese.