13.04.2012 15:49

Garkalnē atvadīsies no caurajiem dīvāniem un vecajiem televizoriem

Autors  Rasma Rudzāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnē atvadīsies no caurajiem dīvāniem un vecajiem televizoriem "Garkalnes komunālservisa" arhīvs

Tuvojoties Lielajai talkai, Garkalnē jau šajā nedēļas nogalē sākas lielgabarīta atkritumu bezmaksas savākšanas akcija.

Garkalnes novada iedzīvotājiem sestdien, 14. aprīlī, no nolietotām mēbelēm un citiem lielgabarīta atkritumiem palīdzes atbrīvoties pašvaldības SIA „Garkalnes komunālserviss".


Uzņēmuma vadītājs Harijs Lieljuris aicina privātmāju un dzīvokļu saimniekus nepalaist garām iespēju atbrīvoties no vecā tualetes poda, vannas, skapja, ledusskapja, vecā datora vai pat metāla izstrādājumiem – caurā žoga vai liekas caurules.

Pašiem atvedot uz „Garkalnes komunālservisu", var nodot arī vecas vieglo automašīnu riepas bez diskiem, kā arī pudeļu un logu stiklu.

Kā informē H. Lieljuris, netiks pieņemts šīferis un bīstamie atkritumi.

Iedzīvotāji ir gaidīti ar lielgabarīta vecajām mantām atkritumu pieņemšanas punktā Vidzemes šosejā 1, Garkalnē, garāžu teritorijā. Atkritumus varēs nodot katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 16.00 līdz pat Lielajai talkai 21. aprīlī.

"Garkalnes komunālservisā" portālam norādīja, ka bezmaksas transportu pašvaldības uzņēmums piedāvās tiem iedzīvotājiem, kuri to bija iepriekš pieteikuši. Lielgabarīta mantas H. Lieljuris aicina novietot vietā, kur var piebraukt ar kravas automašīnu. Viņš lūdz iedzīvotājus organizēt palīgus to iekraušanai.