11.04.2012 16:15

Ādažu mērs no "Pērles" skandāla turas pa gabalu

Autors  Agnese Dzene
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ādažu mērs no "Pērles" skandāla turas pa gabalu Krišjānis Grantiņš

Ādažu novada Domes priekšsēdētājs Pēteris Balzāns skandalozās "Pērles" būvniecības notikumus vērtē piesardzīgi.

"Nu ko es varu komentēt? Tur ir būvvalde, kas kaut ko pārzina. Esam saņēmuši Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas slēdzienu, ka detālplānojumu nav nepieciešams atcelt. Ir tikai sīkas iebildes.


Šī skandāla sakarā vakar ciemos bija arī TV3. Gribēja pierādīt kaut kādas nelikumības, ka kāds ir nelikumīgi parakstījis dokumentus. Bet arī tur neko neatklāja.

Jāskatās, kā tālāk būs. Zinu, ka ir ierosināta krimināllieta par kaut kādu kukuļdošanu vai ņemšanu. Viss tur notiek, bet es tajā visā absolūti neiejaucos. Protams, ir nepatīkami, ka saistībā ar Ādažiem ir šādi notikumi, bet īsta skaidrība par notiekošo šobrīd nav nevienam.

Kad būs zināmi krimināllietas rezultāti, tad viss apmēram nostāsies savās vietās. Bet par mājas cetniecības iecerēm – tas mums likās ļoti interesants projekts. Tur ir ļoti skaista vieta, ko sakpojot, mēs iegūtu skaistu ezera krastu. Citāda doma tur nav. Ja viss ir likuma ietvaros un ievērojot visus normatīvos aktus, tad pretenziju nebūtu.

Tagad tā vieta ir pilnīgi degradēta. Cik es atceros, tur ezerā jau gadus 30 ir veci dzelzsbetoni. Ja tajā vietā uzceltu kaut ko skaistu un publiski pieejamu, būtu jauki," saka Ādažu mērs.

Iepriekš:
Pēdējo stundu notikumi dabas aizstāvim liek "turēt muti"