26.02.2014 17:19

Ikšķiles domē darbu sākusi klientu apkalpošanas speciāliste

Autors  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles domē darbu sākusi klientu apkalpošanas speciāliste Ritvars Raits

Kopš 20. februāra visus Ikšķiles novada pašvaldības administrācijas ēkas apmeklētājus sagaida un apkalpo smaidīgā Gija Saviča – klientu apkalpošanas speciāliste.

Ikšķiles novada pašvaldība ir mūsu pusē pirmā, kur izveidots klientu apkalpošanas speciālista amats. Jaunās speciālistes darba vieta atrodas administrācijas ēkas pirmajā stāvā – tieši blakus galvenajai ieejai. Speciālistes pienākumos ietilpst klātienē, pa tālruni vai elektroniskā veidā sniegt informāciju par pašvaldības pakalpojumiem, to pieejamību, pakalpojuma saņemšanai nepieciešamajiem dokumentiem, amatpersonu un speciālistu darba laikiem, viņu kompetenci, organizēto pasākumu norises informāciju un citiem ar pašvaldību saistītiem jautājumiem.

Iedzīvotāju ērtībai speciāliste veiks arī iedzīvotāju deklarēšanu un izziņu izsniegšanu par deklarēto dzīvesvietu, pieņems iedzīvotāju iesniegumus, nogādās tos pašvaldības amatpersonām, kā arī izsniegs sagatavotos dokumentus, atvieglojot dokumentu aprites procesu un taupot gan apmeklētāju, gan pašvaldības darbinieku laiku.

Ikšķiles novada pašvaldības klientu apkalpošanas speciālistes Gijas Savičas tālrunis ir 65020896. Elektroniski ar viņu var sazināties, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.