12.12.2013 16:34

Arī Ādažu novada sabiedriskajās būvēs nekonstatē konstrukciju nedrošības pazīmes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pārbaudītas tika pirmsskolas izglītības iestādes, veikali, tirdzniecības centrs "Apelsīns", kā arī skolas un Ādažu Kultūras centrs. Pārbaudītas tika pirmsskolas izglītības iestādes, veikali, tirdzniecības centrs "Apelsīns", kā arī skolas un Ādažu Kultūras centrs. publicitātes

Saskaņā ar Ādažu novada domes būvvaldes vadītājas Daces Mednieces sniegto informāciju būvvaldes speciālisti no 27. novembra līdz 3. decembrim ir veikuši Ādažu novadā esošo sabiedrisko būvju apsekošanu.

Pārbaudītas tika pirmsskolas izglītības iestādes, veikali, tirdzniecības centrs "Apelsīns", kā arī skolas un Ādažu Kultūras centrs, informē pašvaldība.

Pārbaudes noritējušas veiksmīgi, un nekādas būtiskas nepilnības netika atrastas. Savukārt būvēs, kur tika konstatētas plaisas apmetumā un krāsojumā, būvvalde ierosinājusi veikt tehnisko apsekošanu.

Tika apsekotas arī evakuācijas izejas un norādīts, ka tām jābūt atbrīvotām. Tikmēr veikalu tīkls "Rimi" ir pasūtījis ekspertus, kas veiks uzņēmuma veikalu pārbaudes, tostarp Ādažos.

Iepriekš:
Carnikavas pašvaldība: novada sabiedriskās ēkas ir drošas
Būveksperti: Pļavniekkalna sākumskolas ēka ir droša