29.11.2013 10:56

Ikšķiles sporta dzīvi vadīs handbola kluba "Ogre" līderis

Autors  Ogrenet.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Arvis Laganovskis. Arvis Laganovskis. www.ogrenet.lv

Ikšķiles novada pašvaldībā sporta metodiķa amatu ir pārņēmis Arvis Laganovskis, bet par jauno Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras projektu vadītāju iecelts Armands Pivors.

Līdz šim Ikšķilē sporta metodiķim bija paredzēta tika pusslodze, bet kopš 19. novembra šo amatu ar pilnu slodzi, nomainot Sanitu Tauriņu, sācis veikt Arvis Laganovskis. Ikšķiles novada pašvaldības personāla speciāliste Ruta Kalniņa sarunā ar laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" atklāja, ka pretendenti šim amatam vispirms tikuši meklēti starp tiem kandidātiem, kuri pirms tam bija pieteikušies uz citām vakancēm. Tie gan vērtētājus neapmierinājuši, bet tajā pašā dienā radusies ideja amatu piedāvāt Arvim Laganovskim – enerģiskam un sportiskam jaunietim, kurš labi zināms kā viens no handbola kluba "Ogre" līderiem.

Arvis gan tikai jūlija vidū bija uzvarējis konkursā uz Ogres un Ikšķiles Tūrisma attīstības aģentūras projektu vadītāja amata vietu, bet, kā pajokoja R. Kalniņa, ikšķiliešiem viņu izdevies pārvilināt.

Jaunajam sporta metodiķim darba pilnas rokas – jāorganizē pasākums novada sporta laureātiem, kas 7. decembrī notiks Tīnūžos, kā arī starpskolu basketbola turnīrs. Viņa kabinets atrodas Ikšķiles Tautas nama 2. stāvā, bet tālrunis: 29114594 – Arvis ir atvērts priekšlikumiem par sporta dzīves kvalitātes un kvantitātes uzlabošanu novadā.

Personāla speciāliste Ruta Kalniņa pastāstīja, ka no jaunā gada Ikšķiles novada pašvaldībā būs divi jauni amati – klientu apkalpošanas speciālists un iekšējais auditors. Konkursi vai pieteikšanās uz šiem amatiem visdrīzāk gan netiks sludināti, jo piemēroti kandidāti jau atrasti.

Ikšķiles novada pašvaldībā esot salīdzinoši augsts atalgojums, tāpēc darba meklētāji savus pieteikumus nereti iesniedz, negaidot amatu vakanču sludināšanu.

Ogres un Ikšķiles Tūrisma attīstības aģentūras direktore Ieva Tumane, kurai OVV uzdeva jautājumu par projektu vadītāja amatu, atklāja, ka jauns konkurss netika sludināts, bet vakance jau ir aizpildīta. Tā kā A. Laganovskis atlūgumu uzrakstīja vēl savā pārbaudes laikā, aģentūra varēja darbinieku izvēlēties starp citiem iepriekšējā konkursa dalībniekiem. Par Tūrisma attīstības aģentūras projektu vadītāju nu ir kļuvis Armands Pivors.