22.10.2013 12:56

Aicina pieteikt kandidātus Ropažu lepnumam

Autors  www.ropazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina pieteikt kandidātus Ropažu lepnumam www.ropazi.lv

Ropažu Kultūras un izglītības centrs arī šogad rīko Valsts svētkus 17. novembrī. Svētku pasākuma laikā tiks godināti cilvēki, kas pelnījuši saukties par Ropažu lepnumu. 

Ropažu novada lepnuma vārdu nes cilvēki: kuri ar savu darbu, zināšanām un degsmi nes Ropažu novada vārdu Latvijā un pasaulē; vienmēr ir klāt brīžos, kad vajag sajust stingru plecu, maigu roku un atvērtu sirdi; kuri ir pelnījuši saņemt goda titulu "Ropažu novada lepnums". Rakstiet stāstus par savu draugu, kaimiņu, skolotāju vai kolēģi, cilvēkiem, kas veic dižus darbus mums blakus, negaidot par to pretī uzslavas, atalgojumu un ordeņus; stāstus par labiem, pašaizliedzīgiem cilvēkiem, kas spēs nest Ropažu novada lepnuma vārdu ar dziļu atbildību!

Vēstules Ropažu Kultūras centrā var iesniegt līdz 26. oktobrim. Adrese: Sporta iela 2, k. 2, Ropaži, Ropažu novads LV-2135; e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Tālrunis informācijai – 27134698.