19.09.2013 19:44

Ropažos turpina sakārtot autoceļus

Autors  www.ropazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažos turpina sakārtot autoceļus publicitātes

Ropažu novada pašvaldība turpina ceļu uzturēšanas darbus, atsevišķos posmos uzlabojot ceļu seguma stāvokli, kā arī, ja nepieciešams, veidojot ceļa segumu pilnībā no jauna.

Ropažu novada domes priekšsēdētāja vietnieks infrastruktūras un komunālajos jautājumos Indulis Līdacis stāsta, ka dārzkopības sabiedrības "Jugla" teritorijā Tumšupes pusē tikko veikta galvenā iebraucamā ceļa seguma uzlabošana aptuveni 150 metru garumā.

Savukārt ceļa posmā Zītari – Purgaiļi pašvaldība veikusi aktuālos ceļu uzturēšanas darbus aptuveni sešu kilometru garumā, nepieciešamajās vietās uzberot šķembas, tādējādi nostiprinot ceļu. Šis ceļa posms ikdienā tiek aktīvi noslogots, jo to izmanto Ropažu novada pašvaldības skolēnu autobusi, ikdienā transportējot skolēnus uz Ropažu vidusskolu un atpakaļ.

Līdacis stāsta, ka, veicot ceļu uzturēšanas darbus, katra situācija vienmēr tiek izvērtēta, ņemot vērā to, cik intensīvi katrs konkrētais ceļš tiek izmantots, kā arī vai to ekspluatē sabiedriskais transports un pašvaldības skolēnu autobusi.