29.08.2013 19:32

Ropažu skolēni vizināsies jaunā autobusā

Autors  www.ropazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jauniegādāto autobusu jau atzinīgi novērtējis arī autobusa šoferis Leonīds Nesterjonoks. Jauniegādāto autobusu jau atzinīgi novērtējis arī autobusa šoferis Leonīds Nesterjonoks. www.ropazi.lv

Veicot iepirkuma procedūru, Ropažu novada pašvaldība iegādājusies īpašumā mazlietotu pasažieru autobusu "Setra", kas paredzēts Zaķumuižas skolēnu pārvadāšanai gan ikdienā uz skolu un atpakaļ, gan ekskursijām un citām vajadzībām.

Ropažu novada domes priekšsēdētāja vietnieks infrastruktūras un komunālajos jautājumos Indulis Līdacis zina teikt, ka iepriekš Zaķumuižas skolēnu pārvadāšanai izmantotais autobuss esot savu laiku nokalpojis un laika gaitā nolietojies, tādēļ radusies nepieciešamība pēc jauna transporta līdzekļa.

I. Līdacis stāsta, ka iegādātais autobuss, kaut arī nav jauns (1986. gada) un ir mazlietots, tomēr ir ļoti labā tehniskajā stāvoklī un ar nelielu nobraukumu, kas dod pamatotas cerības, ka autobuss labi un ilgi kalpos skolēnu pārvadāšanai.

Jauniegādāto autobusu jau atzinīgi novērtējis arī autobusa šoferis Leonīds Nesterjonoks. 28. augustā pirms domes sēdes laukumā pie Ropažu Kultūras un izglītības centra arī deputāti pirms kārtējās domes sēdes tika aicināti apskatīt un iepazīties ar jauniegādāto autobusu.

Iepriekš izmantoto autobusu Ropažu novada domes deputāti domes sēdē nolēma likt izsolē pārdošanai.