27.12.2012 14:34

Olainē atkal sadurts cilvēks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olainē atkal sadurts cilvēks Krišjānis Grantiņš

Olaines novada pašvaldības policija pagājušās nedēļas nogalē pārtraukusi vairākus incidentus, kuru laikā iesaistītās personas bija guvušas miesas bojājumus.

Sestdien pēc pusnakts policija saņēma informāciju par kautiņu mājas pagalmā Olainē, Jelgavas ielā. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi noskaidroja, ka konflikta laikā kāds vīrietis ar nazi sadūris citu vīrieti. Cietušais tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) brigādei, bet saduršanā vainīgo pašvaldības policijas darbinieki nogādāja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (VP RRP) Olaines iecirknī.


Policisti pārtraukuši arī kautiņu nakts laikā pie diennakts veikala Jelgavas ielā. Viens no incidenta dalībniekiem, kurš bija stiprā alkohola reibumā un turpināja uzvesties agresīvi, tika aizturēts un nogādāts VP RRP iecirknī.

Nedēļas laikā Olaines novada pašvaldības policijas darbinieki izbraukuši uz 14 ģimenes skandāliem. Sešas personas alkohola reibumā uz ģimenes locekļu iesniegumu pamata tika aizturētas un nodotas Valsts policijas darbiniekiem, bet divas pēc gūtajām traumām nonāca NMP aprūpē.

Vienā no ģimenes skandāliem kādās mājās Olaines pagastā sakāvās divi brāļi, un viens no viņiem, kurš bija konflikta izraisītājs, guva sejas traumu. Transportējot cietušo uz stacionāru, vīrietis izlēca no mediķu automašīnas un mēģināja atgriezties savā dzīvesvietā, lai izrēķinātos ar pāridarītāju. Bēglis tika aizturēts un nogādāts VP RRP Olaines iecirknī, bet vēlāk atkārtoti tika izsaukta NMP brigāde, un stacionārā viņš tika nogādāts pašvaldības policijas pavadībā.

Kāda cita ģimenes strīda laikā viens no ģimenes locekļiem alkohola reibumā draudēja apkārtējiem, tostarp policijas darbiniekiem, ar nazi. Vīrietis tika nogādāts VP iecirknī, kur sakarā ar iepriekš gūto galvas traumu viņš saņēma medicīnisko palīdzību.
 
Atgādinām, ka šomēnes, 16. decembrī, Olainē tika sadurti seši cilvēki – kāds vīrietis, iespējams, laupīšanas nolūkos vēlā vakara stundā uz ielas uzbruka vairākiem savstarpēji nesaistītiem iedzīvotājiem, kuri guva dažādas pakāpes miesas bojājumus:
"Olaines dūrēja" lieta – kas notiek Olainē?