06.08.2018 09:29

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un Pierīgā cietuši 30 cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un Pierīgā cietuši 30 cilvēki Valsts policija

Valsts policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrējusi 82 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 30 cilvēki, arī pa četriem gājējiem un velosipēdistiem. Vairākas personas cietušas arī negadījumos Pierīgas ceļos.

Sestdien Sējas novadā, apgāžoties vieglajai automašīnai "Dacia Logan", miesas bojājumus guvusi 32 gadus veca sieviete. Ķekavas novada Baložos automašīna "BMW X3" uzbraukusi 27 gadus vecam velosipēdistam, Jūrmalā "Audi A6" uztriekusies dzīvniekam, savainojot 49 gadus vecu sievieti, bet Pārolainē motocikla "Honda" un automašīnas "VW Jetta" sadursmē traumas guvis 40 gadus vecs vīrietis.

Septiņi ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem reģistrēti Jūrmalā, trīs – Siguldā, divi – Inčukalna novadā, pa vienam – Babītes, Mārupes, Salaspils, Ķekavas, Stopiņu un Ropažu novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 483 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 165 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 23 personas, tostarp pa divām Jūrmalā, Ķekavas un Saulkrastu novados, kā arī pa vienai Salaspilī, Babītes novada Spilvē un Ādažos.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši piecas automašīnu zādzības (arī pa vienai Babītes novada Mežārēs un Baldonē), 14 velosipēdu zādzības (arī divas Jūrmalā un pa vienai Salaspilī un Saulkrastos), kā arī 15 zādzības no transporta līdzekļa (arī pa vienai Garkalnes novadā un Jūrmalā).