30.07.2018 09:37

Automašīnas avārijā Sējas novadā cietuši divi cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Automašīnas avārijā Sējas novadā cietuši divi cilvēki Valsts policija

Kopš pagājušās piektdienas ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 75 ceļu satiksmes negadījumus. Cietušas 23 personas, viņu vidū septiņi gājēji un divi velosipēdisti. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Svētdien Sējas novadā vieglās automašīnas "BMW 328" avārijā miesas bojājumus guvis 23 gadus vecs vīrietis un 20 gadus veca sieviete.

Vairāki cilvēki ievainoti, apgāžoties transporta līdzekļiem: Saulkrastus cietusi 29 gadus veca sieviete, Stopiņu novada Vālodzēs – 57 gadus vecs vīrietis, bet Olainē – deviņus gadus vecs zēns.

Divi negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Jūrmalā. Viestura ielā, avarējot vieglajai automašīnai "Volvo XC90", ievainots 38 gadus vecs vīrietis, bet Raiņa ielā "VW Passat" uzbraukusi kādam gājējam.

Pierīgā bez cietušajiem beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Jūrmalā, divi – Ķekavas novadā, pa vienam – Ādažu, Baldones, Ikšķiles, Mārupes, Olaines, Salaspils, Saulkrastu un Siguldas novados.

Pēdējo triju dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 482 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 191 par ātruma pārsniegšanu un 14 par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 14 personas, arī pa vienai Jaunolainē, Jūrmalā, Salaspilī, Inčukalnā, Ķekavā, Baldonē un Stopiņu novada Dreiliņos.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši divas automašīnu (arī vienu Ropažu novada Zaķumuižā), deviņas velosipēdu zādzības (arī pa vienai Mārupē un Skultē), kā arī 34 zādzības no transporta līdzekļa (arī trīs Jūrmalā).