26.07.2018 09:34

Apgāžoties transporta līdzekļiem, Pierīgā cietuši vairāki cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Apgāžoties transporta līdzekļiem, Pierīgā cietuši vairāki cilvēki arhīvs

Kopš nedēļas sākuma ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 101 ceļu satiksmes negadījumu. Cietušas 26 personas, viņu vidū 11 gājēji un trīs velosipēdisti. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Trešdien Krimuldas novada Lēdurgā, apgāžoties kravas automašīnai "Renault Kangoo", ievainojumus guvuši 19 un 22 gadus veci jaunieši, bet Salaspils novada Jaunsauriešos, kur apgāzusies vieglā automašīna "Peugeot 206", cietusi 26 gadus veca sieviete.

Transporta līdzekļa apgāšanās dēļ traumas guvis arī 25 gadus vecs vīrietis Babītē un 17 gadus vecs jaunietis Baldonē, bet Stopiņu novada Vālodzēs vieglo automašīnu "MB 230" un "VW Passat" sadursmē savainots 45 gadus vecs vīrietis.

Kopš pirmdienas četri ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem reģistrēti Jūrmalā, pa diviem – Stopiņu, Saulkrastu un Ādažu novados, pa vienam – Siguldas, Salaspils, Ķekavas, Babītes, Mārupes un Baldones novados.

Pēdējo triju dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 549 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 177 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 12 personas, tostarp trīs Jūrmalā un pa vienai Saulkrastos, Inčukalnā un Olainē.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši četras automašīnu zādzības (arī vienu Nurmižu ielā Siguldā), astoņas velosipēdu zādzības (arī vienu Jūrmalā), kā arī 19 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Ropažu novada Lielkangaros).