19.07.2018 10:57

Siguldā, Mārupē un Jūrmalā aizdegušās vieglās automašīnas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis teju 20 izsaukumus. Cilvēki negadījumos nav cietuši.

Trīs izsaukumi bijuši saistībā ar vieglo automašīnu aizdegšanos. Pirmdien vakarā tāds saņemts no Siguldas, bet trešdien – no Jūrmalas un Mārupes, informēja VUGD.

Lielākais ugunsgrēks noticis otrdien Jomas ielā Jūrmalā, kur divstāvu dzīvojamā mājā 20 kvadrātmetru platībā dega starpstāvu pārsegums. Pirmdien Institūta ielā Ulbrokā divstāvu dzīvojamās mājas pagrabā degušas sadzīves mantas – tāpat kā trešdien trīsstāvu ēkā Piejūras ielā Jūrmalā. Savukārt Gaismas ielā Ķekavā piecstāvu mājas trešā stāva dzīvokļa virtuvē svila uz plīts atstāts piededzis ēdiens.

Pirmdien vakarā VUGD saņēma vairākus izsaukumos no Stopiņu novada Līčiem, kur negaiss bija nolauzis vairākus kokus, turklāt divi bija uzkrituši elektrolīnijas vadiem. Ropažu novada Muceniekos otrdien vēja nolauzts koks bija pārkritis žogam un ēkas jumtam, bet Lilastē – ceļa braucamajai daļai.

Trešdien pēcpusdienā Stacijas ielā Olainē glābēji ar absorbenta palīdzību savākuši no automašīnas bākas izlijušu degvielu, bet Baldonē nocēluši no koka kaķi.

Iepriekš:

Glābēji Ķekavas novadā izlīdzējuši nelaimē nokļuvušam kaķim

FOTO: Negaiss Stopiņos nesaudzē ne kokus, ne ceļazīmes