19.07.2018 09:42

Ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši seši cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši seši cilvēki arhīvs

Ceļu policija Rīgas reģionā kopš nedēļas sākuma reģistrējusi 114 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 32 cilvēki, viņu vidū seši gājēji un 11 velosipēdisti. Vairākas personas guvušas miesas bojājumus arī negadījumos Pierīgā.

Pirmdien Olaines novada Medemciemā vieglo automašīnu "Audi A6" un "Hyundai" sadursmē miesas bojājumus guvis 31 gadu vecs vīrietis. Vēl viens negadījums Olaines novadā fiksēts trešdien – vieglās automašīnas "BMW X5" un kravas auto "MB 1117" sadursmē savainots 21 gadu vecs vīrietis.

Trešdien Stopiņu novada Dreiliņos motocikls "Kawasaki" uzbraucis gājējām, un ievainojumus guva 27 un 15 gadus veci vīrieši. Savukārt otrdien Talsu šosejā Jūrmalā automašīna "Honda CRV" uzbraukusi velosipēdistam, un šajā negadījumā cietis deviņus gadus vecs zēns un 41 gadu veca sieviete.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies ceļu satiksmes negadījumi Strēlnieku ielā un Čiatūras ielā Siguldā, Pīlādžu ielā, Vasaras ielā, Viestura ielā, Skolas ielā un Dārzu ielā Jūrmalā, Baznīcas ielā Jaunolainē, Garkalnes novada Bukultos, Berģos un Garkalnē, Ziemeļu ielā Ķekavā, Stopiņu novada Vālodzēs, Mārupes novadā, Ķekavas novada Alejās, Ādažu novada Stapriņos un Rīgas ielā Salaspilī.

Divu pēdējo dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 477 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 103 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 11 personas, arī pa vienai Siguldā un Salaspilī.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši piecas automašīnu zādzības (arī viena lidostas "Rīga" teritorijā Mārupes novadā), 11 velosipēdu zādzības (arī pa vienai Ikšķilē un Murjāņos), kā arī 24 zādzības no transporta līdzekļa (arī pa vienai Ropažu novada Tumšupē, Carnikavas novada Garciemā un Ikšķilē).