04.07.2018 09:34

Saulkrastos dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastos dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 33 izsaukumus, tostarp par paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Saulkrastos, kur dega neapsaimniekota vienstāva ēka.

Otrdien plkst. 16.18 glābēji steidzās uz Rīgas ielu Saulkrastos, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg neapsaimniekota vienstāva ēka 300 m2 platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 21.49, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, elektrības pagarinātājs, metāla muca, salmi, dzīvojamās mājas starpstāvu pārsegums un sadzīves mantas.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, otrdien VUGD darbinieki Ķekavas novada Ķekavas pagastā atbrīvoja zvejas murdā sapinušos roni, bet Semafora ielā Jūrmalā no koka nocēla kaķi, kurš saviem spēkiem nevarēja tikt lejā, vēsta I. Palkavniece.

Laika posmā no šī gada 3. jūlija plkst. 6.30 līdz 4. jūlija plkst. 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests kopumā saņēma 33 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.