25.06.2018 13:12

Piedzēries līgotājs Ādažos izdauza četru automašīnu logus un tiek aizturēts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Līgo vakarā ap pulksten astoņiem sadzīvisku iemeslu dēļ izcēlās konflikts starp svinētājiem privātmājas teritorijā Ādažos. Viens no vīriešiem paņēmis cirvi un ar to sācis dauzīt pie svinību vietas novietotu automašīnu logus.

Rezultātā tika pilnībā izsisti logi četrām automašīnām – trim, kas pieder vīrieša radiniekiem, kā arī vienai, kas pieder kaimiņam, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viens no cietušajiem uz notikuma vietu izsauca policiju. Notikuma vietā tūdaļ ieradās Ādažu novada pašvaldības policisti, kuri turpat notikuma vietā vīrieti aizturēja un nodeva Valsts policijas likumsargiem, kuri atbrauca pēc brīža.

Jāpiemin, ka 1982. gadā dzimušais aizdomās turētais vīrietis tobrīd atradās apmēram pusotru promili stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētais šobrīd atrodas izolatorā.