28.05.2018 10:30

Brīvdienās Pierīgā degušas dārza mājas, šķūnis, kūts un vieglās automašīnas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brīvdienās Pierīgā degušas dārza mājas, šķūnis, kūts un vieglās automašīnas arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis teju divus desmitus izsaukumu. Seši no tiem bijuši par joprojām nerimstošajiem kūlas ugunsgrēks, turklāt sestdien Siguldas novadā uguns sausajā zālē bija izplatījusies 4,5 hektāru platībā.

Lielākais ugunsgrēks ēkās izcēlies svētdien vakarā Kurmales ielā Mārupē, kur 40 kvadrātmetru platībā dega šķūnis un tajā esošā vieglā automašīna. Ugunsgrēku izdevās likvidēt stundas laikā, "Apriņķis.lv" uzzināja VUGD.

Svētdien Budeskalna ielā Salaspilī uguns bija pārņēmusi dārza māju un siltumnīcu 30 m2 platībā, Ķekavas novadā naktī uz svētdienu dārza māja degusi 20 m2 platībā, bet svētdien pirms pusnakts Krimuldas novadā VUGD darbinieki dzēsuši kūti, kas degusi 6 m2 platībā.

Vēl nedēļas nogalē Ķekavā un Olainē degušas vieglās automašīnas, Krimuldas ielā Siguldā – koka bluķis, bet Jūrmalā, Siguldā un Ķekavas novadā – atkritumi.
Sestdien saņemts izsaukums uz Jūrmalas karjeru, kur bija ieniris, bet neizpeldējis cilvēks – apmēram sešus metrus no krasta četrus metru dziļumā glābēji atrada noslīkušu cilvēku.