25.05.2018 09:32

Satiksmes negadījumos Ādažos un Jūrmalā savainoti velosipēdisti, Ulbrokā – četrus gadus vecs zēns

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Satiksmes negadījumos Ādažos un Jūrmalā savainoti velosipēdisti, Ulbrokā – četrus gadus vecs zēns Valsts policija

Pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 82 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietis 21 cilvēks. Cietušu vidū ir desmit gājēji. Divi negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Stopiņu novadā.

Peldu ielā Ulbrokā kāds transporta līdzeklis uzbraucis gājējam, četrus gadus vecam zēnam, bet Dzidriņās vieglo automašīnu "Chevrolet Lacetti" un "VW Passat Variant" sadursmē miesas bojājumus guvis 54 gadus vecs vīrietis.

Gaujas ielā Ādažos vieglā automašīna "Volvo V70" uzbraukusi 35 gadus vecam velosipēdistam, bet Dzirksteles ielā Jūrmalā automašīna "Volvo S80" notriekusi 34 gadus vecu velosipēdistu. Savukārt Mārupes novadā ceturtdien notikusi vieglās automašīnas "VW Touran" sadursme ar kravas auto "Renault Masters", un negadījumā ievainoti divi 44 un 41 gadu veci vīrieši.

Trīs ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši, trešdien un ceturtdien fiksēti Salaspils novadā, divi – Ikšķiles novadā, pa vienam – Mārupes, Babītes, Krimuldas, Ķekavas un Saulkrastu novados, kā arī Jūrmalā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 407 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 102 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un sešus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti trīs cilvēki.

Likumsargi pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā arī fiksējuši astoņas automašīnas zādzības (arī pa vienai Vangažos un Jūrmalā), desmit zādzības no transporta līdzekļa (viena Jūrmalā) un septiņas velosipēdu zādzības.