23.05.2018 09:31

Baltezerā, Ikšķilē, Bajāros un Jūrmalā nozagtas automašīnas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Likumsargi kopš pirmdienas Rīgas reģionā fiksējuši piecas automašīnas zādzības – arī pa vienai Garkalnes novada Baltezerā, Salaspils novada Bajāros, Ikšķilē un Meža prospektā Jūrmalā. Pastrādātas arī 19 zādzības no transporta līdzekļa (tostarp četras Jūrmalā un pa vienai Babītē un Salaspilī), kā arī 13 velosipēdu zādzības (arī Baltezerā un Stopiņu novada Dreiliņos).

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 98 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 23 cilvēki, tostarp deviņi gājēji un divi velosipēdisti. Lielākā daļa negadījumu gan fiksēta Rīgā, bet uz Pierīgas ceļiem nedēļa iesākusies salīdzinoši mierīgi.

Vienīgais negadījums ar cietušajiem Pierīgas novados reģistrēts otrdien Ķekavas novada Baložos, kur divu transporta līdzekļu sadursmē miesas bojājumus guvusi 34 gadus veca sieviete. Vēl Stopiņu novadā avarējis autobuss "Mercedes Benz", taču šajā negadījumā cilvēki necieta.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 350 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 82 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un deviņus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti 11 cilvēki, tajā skaitā pa vienam Jūrmalā, Berģos, Mārupē un Garkalnē.