18.05.2018 09:54

Mārupē degusi dzīvojamā māja un satiksmes negadījumā cietis velosipēdists

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupē degusi dzīvojamā māja un satiksmes negadījumā cietis velosipēdists arhīvs

Ceturtdien plkst. 20.09 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Lambertu lielu Mārupē, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā – ar atklātu liesmu dega pie dzīvojamās mājas piebūvēta garāža 80 kvadrātmetru platībā un ēkas ārsiena 20 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 22.41, informēja VUGD.

Ceturtdien Mārupē noticis arī ceļu satiksmes negadījums – vieglā automašīna "Volvo XC60" uzbraukusi 57 gadus vecam velosipēdistam, kurš guvis miesas bojājumus.

Vēl viens satiksmes negadījums ar cietušajiem aizvadītajā diennaktī Pierīgā reģistrēts Garkalnes novadā, kur, automašīnai "Renault Kangoo" ietriecoties stāvošā transporta līdzeklī, ievainojumus guvis 23 gadus vecs vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Rīgas reģionā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, viņu vidū viens gājējs un seši velosipēdisti.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā sastādījusi 211 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 34 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti četri cilvēki.

Likumsargi arī fiksējuši divas automašīnas zādzības, kā desmit zādzības no transporta līdzekļa un trīs velosipēdu zādzības.