16.05.2018 09:30

Salaspilī automašīna notriekusi 11 gadus vecu riteņbraucēju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī automašīna notriekusi 11 gadus vecu riteņbraucēju arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 88 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 33 cilvēki, tostarp deviņi gājēji un pieci velosipēdisti. Pirmdien Līvzemes ielā Salaspilī vieglā automašīna "Nissan Juke" uzbraukusi un savainojusi 11 gadus vecu zēnu uz velosipēda.

Velosipēdists cietis arī sadursmē ar automašīnu "Toyota Aris" Pulkveža Brieža ielā Siguldā. Saulkrastos, apgāžoties automašīnai "Mercedes Benz C220", miesas bojājumus guvuši 32 un 50 gadus veci vīrieši. Savukārt Baltezerā notikusi automašīnu "Honda CRV" un "VW Jetta" sadursme, kurā savainota 41 gadu veca sieviete.

Pierīgā reģistrēta vēl virkne satiksmes negadījumu, kuros cilvēki gan nav cietuši. Mārupes novadā avarējušās vieglās automašīnas "Volvo XC90", "Toyota Avensis" un "Chrysler Pacifica", kā arī sadūrušās automašīnas "Hyundai I30" un "Opel Vivaro". Ķekavas novada Katlakalnā notikusi četru automašīnu – "VW Crafter", "Subaru Legacy", "GMC Safari" un "Peugeot 407" – sadursme, bet Odukalnā sadūrušās "Opel Zafira" un "Volvo XC70".

Līvzemes ielā Salaspilī stāvošā spēkratā ietriekusies automašīna "VW Polo", Bet Griezes ielā – "VW Passat Variant". Ādažu novadā avāriju piedzīvojusi kravas auto "DAF XF105", Babītes novada Brīvkalnos saskrējušās automašīnas "BMW 530" un "Toyota Avensis", bet Ikšķilē – "Opel Zafira" un "Audi A6 Avant".

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 491 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 96 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 10 par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti seši cilvēki, tajā skaitā divi Babītes novadā.

Policija Rīgas reģionā arī fiksējusi 11 automašīnas zādzības (arī pa vienai Olaines novada Stūnīšos, Ķekavas novada Krustkalnos un Raiņa ielā Jūrmalā), kā arī 15 zādzības no transporta līdzekļa (arī viena Stopiņu novada Rumbulā) un deviņas velosipēdu zādzības (arī viena Tērbatas ielā Jūrmalā).