19.04.2018 09:37

Cilvēki cietuši automašīnu sadursmēs Ādažos, Katlakalnā un Pārolainē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Cilvēki cietuši automašīnu sadursmēs Ādažos, Katlakalnā un Pārolainē arhīvs

Trešdien Rīgas reģionā policija reģistrējusi 32 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 12 cilvēki. Vairāki negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Pierīgas novados.

Ādažos vieglo automašīnu "Ford Focus" un "BMW 330" miesas bojājumus guvuši divi cilvēki – 33 gadus veca sieviete un 36 gadus vecs vīrietis. Ķekavas novada Katlakalnā sadūrušās divas "Volvo" markas automašīnas, un ievainojumus guvusi 84 gadus veca sirmgalve. Olaines novada Pārolainē "Opel Zafira" sadursmē ar kravas auto "Renault" cietis 53 gadus vecs vīrietis. Savukārt Babītes novadā, transporta līdzeklim uztriecoties šķērslim, savainotas 50 un 59 gadus vecas sievietes.

Vēl Olaines novada Viršos avarējusi vieglā automašīna "BMW X5", Riekstu ielā Ikšķilē – "VW Tiguan", Rīgas gatvē Ādažos sadūrušās automašīnas "Mercedes Benz E300" un "VW Passat", bet Ķekavas novadā – "BMW X5" un "Audi A3". Šajos negadījumos cilvēki nav cietuši.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējās diennakts laikā Rīgas reģionā sastādījusi 194 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 63 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un piecus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola aizturēti septiņi cilvēki, arī viens Olainē.