30.05.2013 19:21

Apvienotajai Mālpils novada vidusskolai izvēlēts direktors

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Mālpils vidusskola un Sidgundas pamatskola turpmāk būs vienota novada skola. Mālpils vidusskola un Sidgundas pamatskola turpmāk būs vienota novada skola.

Pašreizējā Mālpils novada domes sasaukuma pēdējā sēdē apstiprināts topošās novada vidusskolas direktors. Plānots, ka jau jūnija vidū jaunās mācību iestādes vadītāja pienākumus sāks pildīt Gunārs Gžibovskis.

Sarunā ar portālu "Apriņķis.lv" G. Gžibovskis neslēpa prieku par jauniegūto amatu un labprāt pastāstīja pirmos veicamos uzdevumus: "Sidgundas pamatskola un Mālpils vidusskola turpmāk būs vienota novada skola. Sidgundas pamatskola būs tās filiāle, tāpēc vasarā nepieciešams veikt visus darbus, kas saistīti ar skolas reorganizāciju. Šī ir jauna vide, jauni cilvēki, tāpēc ļoti labi, ka būs vasaras periods, kura laikā līdz mācību gada sākumam varēšu pilnvērtīgi sagatavoties."

Iepriekš G. Gžibovskis par direktoru strādājis Mežāres pamatskolā, Valsts Robežsardzes koledžā par Pētnieciskā nodaļas vecāko inspektoru, kā arī pildījis direktora pienākumus Ozolaines pamatskolā. Viņš skaidro, ka iepriekš darba vietas mainījis, jo dzīvē svarīga ir izaugsme. "Ja jūtu, ka varēšu, gribas darīt kaut ko lielāku. Skolai ir bagāta sporta bāze, tāpēc te redzu perspektīvu izaugsmi ne vien savā darbā, bet arī skolas nākotnē," pārliecināts ir G. Gžibovskis.

Tomēr uz Mālpili topošās novada vidusskolas direktoru vilinājusi ne tikai izaugsme, bet arī draudzīgā vide. Pašlaik G. Gžibovskis dzīvo savā lauku īpašumā Vaives pagastā, Cēsu novadā, taču jau drīzumā kopā ar ģimeni plāno pārcelties uz Mālpils novadu.

Apvienotā Mālpils novada vidusskola ar filiāli Sidgundā darbu sāks 1. augustā.