15.03.2013 13:32

Foto: Ikšķiles bērni un jaunieši iepriecina Skrīveru grūtdieņus

Autors  Ogrenet.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Marta vidū teju 50 Ikšķiles vidusskolas skolēni un viesskolēni no Taizemes, Vācijas un Meksikas devās uz Skrīveriem, lai sniegtu pavasarīgu koncertu sociālās aprūpes centra "Ziedugravas" kolektīvam.

Koncerta sākumā skolēni ar pašizgatavotajiem ziedu groziņiem rotāja koncerta telpu, un pavasaris ienāca ne tikai ar sporta deju dejotāju Annas Araides, Evelīnas Grīvītes, Laumas Koncevičas un Keitas Kenstavičas krāšņajiem tērpiem, bet arī ar viņu temperamentīgajām dejām, liego Kristiānas Skrindževskas un Andreja Fokina dejoto valsi. Ar lielu mīlestību, ovācijām un īpašām dāvaniņām skrīverieši sagaidīja viesskolēnus – Napdaw, Natnicha, Methinee, Marie un Jorke Fernando.

Pirmo reizi koncertā dejoja 3. klases tautisko deju kolektīvs Daigas Sosnares vadībā. Atceroties nesen mūžībā aizgājušo dzejnieku Imantu Ziedoni, skatuves runas laureāte Anete Vintiša norunāja fragmentu no grāmatas "Nenoteiktā bija". Solisti Ilze Rizena, Estere Vētra, Raivis Brūvers un Egīls Zirnītis, kā arī vokālā ansambļa dziedātājas Anete Vintiša, Luīze Opolā un Santa Krasovska dziesmās aicināja pasmaidīt un aizmirst rūpes.