25.10.2012 11:56

Aicina skolēnus apmeklēt atvērto durvju dienu Ādažu bāzē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina skolēnus apmeklēt atvērto durvju dienu Ādažu bāzē Krišjānis Grantiņš

16. novembrī Ādažu militārajā bāzē notiks atvērto durvju diena, kuras laikā skolēni varēs apmeklēt Sauszemes spēku kājnieku brigādes 1. kājnieku bataljonu un Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas skolu.

 

Karavīri informēs apmeklētājus par Ādažu bāzē izvietotajām vienībām – Sauszemes spēku kājnieku brigādi, tostarp par 1. un 2. kājnieku bataljonu, Kaujas atbalsta bataljonu, Kaujas nodrošinājuma bataljonu, un 3. reģionālo nodrošinājuma centru. Skolēniem būs iespēja apskatīt arī kājnieku ieročus un ekipējumu, vērot militārās tehnikas izstādi.

Interesentus aicina līdz 13. novembrim elektroniski iesniegt pieteikumus Sauszemes spēku kājnieku brigādes pārstāvim štāba virsseržantam Ģirtam Aleksim, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Pieteikumā jānorāda pārstāvētā skola, katra skolēna vārds, uzvārds, kā arī pavadošās personas kontaktinformācija. Tālrunis papildu informācijai – 29107113.

Atvērto durvju dienas mērķis ir veidot un uzturēt karavīru saikni ar sabiedrību, kā arī veicināt skolēnu izpratni par aizsardzības nozari un karavīra dienestu.