20.08.2012 12:25

Olainē iekārtota jauna attīstošo spēļu istaba bērniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. Krišjānis Grantiņš

Biedrība Olaines ģimeņu atbalstam "Pumpurs" veiksmīgi realizējusi projektu par spēļu istabas iekārtošanu.

Tā ietvaros tika iegādātas mēbeles un SIA "Domiņa" attīstošās spēles. Projekts realizēts par Eiropas Lauksaimniecības fonda Lauku attīstībai (ELFLA) LEADER projekta līdzekļiem, un tā kopējās izmaksas ir 1159,73 lati (ELFLA finansējums – 90 %).


"SIA "Domiņa" koka spēles ir kvalitatīvas un ar mīlestību ražotas. Tās attīsta bērna radošo domāšanu un bagātina mazā cilvēka iekšējo pasauli. Bērna potenciāls ir neierobežots, un ar šo rotaļlietu palīdzību ir iespēja atklāt bērna talantus un spējas, lai rotaļas mazotnē rezultētos radošā un attapīgā prātā," stāsta biedrības Olaines ģimeņu atbalstam "Pumpurs" valdes priekšsēdētāja Jolanta Briede. "Vēlāk, arī izaudzis liels, bērns meklēs iespējas attīstīties un pilnveidoties, ieraudzīt un vērtēt lietas citādi."

Organizējot dažādus seminārus gan par bērnu audzināšanu, gan sevis pilnveidošanu, gan arī aicinot interesentus uz radošajām darbnīcām, biedrībai ir nācies saskarties ar problēmu, ka vecāki nevar šajos pasākumos iesaistīties, jo nav, kas tajā laikā pieskata bērnus. Tādēļ biedrība ir radusi risinājumu šai problēmai — kamēr vecāki blakus telpā apgūst jaunas zināšanas, bērniem būs iespēja pilnvērtīgi darboties spēļu istabā, uzsver J. Briede. Iegādātās spēles paredzētas dažāda vecuma bērniem, sākot jau no pašiem mazākajiem, bet pie dažām spēlēm arī pašiem vecākiem nāksies krietni palauzīt galvu.

"Spēļu istabā gaidīsim vecākus kopā ar bērniem arī ikdienā, iepriekš piesakoties un vienojoties par laiku," aicina biedrības vadītāja. Sīkāka informācija un iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālruni 29352622 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Vairāk par biedrības organizētajiem pasākumiem un darbību var uzzināt www.pumpurs.1s.lv.