27.04.2016 09:45

Mārupes vidusskolas komanda uzvar biznesa simulācijas spēļu konkursā "Bizness24h"

Autors  www.marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlā no kreisās: Ernests Dzelme (ceturtais), Rets Rupmejs, Otto Millers Attēlā no kreisās: Ernests Dzelme (ceturtais), Rets Rupmejs, Otto Millers Mārupes novada pašvaldība

Mārupes vidusskolas 12.a klases skolēni Ernests Dzelme, Otto Millers un Rets Rupmejs sīvā cīņā pēc savas biznesa idejas prezentācijas konkursā "Bizness24h" izcīnījuši pirmo vietu. Konkursu "Bizness24h" organizē Banku augstskola un šogad tas norisinājās jau astoto reizi. 

Tā mērķauditorija ir vidusskolas vecāko klašu skolēni un Latvijā studējošie jaunieši vecumā no 18 – 25 gadiem. Konkurss ir sadalīts 3 posmos, kuros no aptuveni 130 komandām pirmajā posmā, līdz trešajam – finālposmam nonāca 19 komandas, kuras 18.aprīlī cīnījās par galveno balvu – 1500 eiro studijām Banku augstskolā un Biznesa guru titulu.

"Bizness24h" ir lieliska iespēja dalībniekiem gūt jaunu pieredzi un zināšanas, pārbaudot tās praktiski dažādās biznesa situācijās. Konkursa gaitā jaunieši apgūst plānošanas, pārdošanas un investēšanas stratēģijas, mērķu uzstādīšanas un sasniegšanas prasmes, taktisko vadību un resursu sadalīšanu gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbībās, pierāda, vai spēj izvirzīt un sasniegt biznesa mērķus, efektīvi komunicēt.